MASSAGESKOLEN
v/ Gunna Højgaard

Kontor:
Sankt Jørgens Allé 7, 4. tv.
1615 København V

Telefon 411 410 77
gunna@massageskolen.dk

Om kurserne: Deltagerne udtaler sig

26. oktober
Dejligt igen at møde dig til et spændende kursus om Lymfedrænage,  herovre i den jyske hovedstad.
Vi bliver altid begavet med din klare, velformulerede og vidende undervisning – hver gang! Som sagt kommer vi altid hjem med posen fuld af gode ideer til at udvide vidensbanken, både teoretisk og praktisk,  og kan bruge det direkte i behandlingerne.
Du havde sådan et dejligt overskud og med god humor og stor tålmodighed og du kan både give og lytte, og det er en stor og skøn gave du giver os ved at komme her over og dele din viden med os. Tak!
Sacha World

26. oktober

Tak for sidst. Det var lærerigt. Jeg har lige øvet mig på min
mand, men der var nu ikke meget lymfe at komme efter..
Rita Bech Møller
26. oktober
Hej igen Gunna

Jeg har fået den mest positive feedback på min behandling med lymfedrænage. Min gamle mor fik, efter et fald,  en ny hofte. Hun har haft ødimatøse ben og et skinnebenssår der ikke heler så godt. Allerede efter første behandling mærkede hun stor forskel. Hun tissede en del døgnet efter og har næsten ikke ødemer mere….hvor var det godt du lærte mig MLD på kurset i lørdags….tak

Joan Bandsholm

22. oktober 2016 Kursus for FDFM i Aarhus, manuel lymfedrænage

“Selv tak for sidst😊

Det var et rigtig godt kursus og i dag vil jeg give min gamle mor en god omgang drænage….

Vh. Joan Bandsholm”

15/10 2016 Ofte får jeg undrende spørgsmål om hvordan jeg kan holde til at massere de mange timer det bliver til, især i højsæsonen i Løkken hvor jeg er på dagligt flere dage i træk, nogle dage 10 – 22 med få spise-pauser. Folk antager det må være hårdt og jeg får ondt. Det har jeg fået i min opstart for år tilbage, men efter flere gange at have suppleret med Gunnas undervisning er det intet problem mere. Når nogen spørger efter massage nær København, anbefaler jeg Gunna.

Ingrid Søndergaard Olsen , Byens Massør Løkken.

 

Marjorie Brook: Scar Tissue Release. Den 4-5. juni 2016 i København

Vært: MASSAGESKOLEN ved Gunna Højgaard

Marianne /Plusbbehandling)  skriver:

Et kursus om arvæv – nåh ja man kan vel altid lære et eller andet….

det var nok min tilgang til Marjories kursus.

Jeg skal da ellers nok love for, at her var valuta for pengene – en guldgrube af viden

om arvæv og behandlingen heraf. Specielt den ravage,

der foregår nede i kroppen under arret, og hele den psykiske del, der

følger arret resten af livet.

 

Hej Gunna,

Måske kan du huske, at jeg tog eksamen som fysiurgisk massør hos dig i 2011, det var mig der allerede var zoneterapeut og havde en kort massøruddannelse i forvejen.

Jeg skriver, fordi jeg ikke er sikker på, at jeg nogensinde fik sagt ordentlig tak! Den uddannelse jeg tog hos dig flyttede rigtig meget hos mig som behandler, og massage kom selvfølgelig til at fylde rigtig meget mere i min klinik i Hillerød. Jeg har været så utrolig glad for den faste grund, jeg fik under fødderne. Det satte mig i stand til at skabe rigtig gode resultater med mine klienter.

Siden tog mit liv en uventet drejning: Min mands arbejde gav os mulighed for to års udstationering i USA, så her er vi nu, godt i gang med andet år og i fuld trivsel. Jeg har det privilegie ikke at arbejde, eller rettere sagt ikke at have job, i disse to år. Jeg udnytter chancen til at lære mere, og så er det igen at jeg reflekterer over hvor godt dit uddannelsestilbud er!! Du er fremme i skoene, det må jeg sige, og jeg oplever at med den uddannelse i bagagen, så har jeg lært vigtige grundlæggende teknikker og teori lige til at bygge videre på. Du holder fanen meget højt.

Til september vender jeg hjem og genstarter min klinik i Hillerød, indtil da holder jeg mine færdigheder ved lige på især min mand og min yngste datter som er så venlige at stille bevægeapparatsproblemer til rådighed.

Jeg tænker, at du skal være rigtig stolt. Sikken et livsværk der udfolder sig der på anden sal i Studiestræde…. Selvom det sikkert indimellem er opad bakke, f.eks. når mange falder fra, som de gjorde på mit hold.

Endnu engang tak og mange varme hilsner her fra Princeton, New Jersey!

Kit Løvberg Madsen

21/11 2013

Jeg var elev paa dit massage hold efteraaret 1997. Du hjalp meg med oversettelse av mitt diplom i 2003, da jeg flyttet til Californien. Nu er jeg i ferd med aa starte utdannelse i Rolfing paa Rolf Institue of structural Integration i Boulder, Colorado.  Jeg har levert inn min soeknad, men de krever at jeg kan vise spesifiserte antall timer jeg har i anatomi, fysiologi, praktisk massasje trening og terapeutisk forhold (behandlerpsykologi) og etikk, see vedlegg, punkt 10 a .
Har du mulighet for aa skrive et dokument, en separat pdf fil, som viser at jeg har mottatt denne undervisningen, og spesifisere antall timer i hvert fag? Jeg har lagt ved mitt diplom, og det staar jo der at jeg har 224 timer praktisk, og 200 timer teori, men Rolf Institute vil ha detaljene.
Jeg er veldig glad i mitt arbeid som massoer, og er takknemlig for alt jeg laerte av deg, Gunna. Jeg tror blant annet at det fokus din undervisning hadde paa ergonomi er en av grunnene til at jeg har kunnet massere i 17 aar uten skader paa egen kropp! Men naa er jeg klar for aa utvide horisonten, og tror og haaper at Rolfing er den rette veien videre.
Jeg haaper alt er vel med deg og ditt arbeid!
Paa forhaand tusen tak!
Vennlig hilsen Hilde Pedersen O.
8/6 2015

Sidst opdateret 21/6-2016