MASSAGESKOLEN
v/ Gunna Højgaard

Kontor:
Sankt Jørgens Allé 7, 4. tv.
1615 København V

Telefon 411 410 77
gunna@massageskolen.dk

Instruktørkursus – Vil du undervise i klassisk massage?

Instruktørkursus  sammen med voksenpædagogisk kursus eller anden undervisning i voksenpædagogik kvalificerer til at undervise på massørskole i praktisk klassisk massage på et grundforløb. Det er en forudsætning, at massøren i forvejen er uddannet til RAB-niveau og har nogen behandlererfaring.
Desuden skal jeg forhåndsgodkende den studerendes massageteknik, ergonomi og situationshåndtering, som forudsættes lært.
Kun individuel undervisning.

Instruktøruddannelse tilrettelægges individuelt på opfordring, og består af metodik, superviseret undervisningspraktik med ”kaninhold” på mindst 24 timer og 4 mindre skriftlige opgaver med udgangspunkt i praktikkens problemstillinger.

Den studerende forestår selv oprettelse af kaninholdet. Jeg overværer og kommenterer 5 timer i forskellige faser af forløbet, herunder den afsluttende undervisningstime. Betalingsdelen af instruktøruddannesen er timerne med mig, som er beregnet til 8 lektioner.

Pris kr. 4.500,- hvilket også dækker eventuelt undervisningsmateriale, kommentering af opgaverne og afsluttende kursusbevis.

Hertil kommer godtgørelse af mine rejseudgifter, hvis den studerende bor uden for København.

 

Sidst opdateret 17/2-2010