MASSAGESKOLEN
v/ Gunna Højgaard

Kontor:
Sankt Jørgens Allé 7, 4. tv.
1615 København V

Telefon 411 410 77
gunna@massageskolen.dk

Om skolen

MASSAGESKOLEN ved Gunna Højgaard er en af de ”gamle” skoler, en pioner i at udforme moderne fysiurgisk massage på dansk grund.

Efter virksomhedens start i 1976 har skolen uddannet instruktører i massage samt en mængde massører. Ergonomi – at massøren kan passe på sig selv – har en fremtrædende plads i skolens metode.

MASSAGESKOLEN er i forreste række i massørfagets kvalitetsløft. I dag er massage inkluderet i de fleste sundhedsordninger og -forsikringer. Vejen til en inspirerende og fagligt udfordrende arbejdsdag går gennem dygtiggørelse i fagets mange undersøgelsesmetoder og specialteknikker, så massøren ikke drukner i evindelige gentagelser.

Massøren skal have mindst 660 timers uddannelse i henhold til regler fra Styrelsen for Patientsikkerhed for at blive momsfritaget og RAB-registreret. Det er dette niveau, MASSAGESKOLEN opererer på.

Massageformen hviler på et humanistisk og naturvidenskabeligt grundlag, som vi deler med fysioterapi, kiropraktik og osteopati. Vores behandling er derfor ikke ”alternativ”, men komplementær.

Massøruddannelse helt forfra vil blive arrangeret, når der er tilslutning til det. Men skolens kærneområde er efteruddannelsen. MASSAGESKOLEN efteruddanner massører til at blive generalister, som bliver parate til at tilbyde det nyeste inden for fysiurgisk massagebehandling og kan dække alt lige fra sportsskader over museskader til behandling af stress-sammenbrud og gravide.

Skolens lærerstyrede undervisning foregår i faglokaler forskellige steder i København og andre byer, hvor der findes velegnet udstyr, ofte i samarbejde med massørorganisationer eller andre skoler.

Desuden tilbyder skolen alle teorifagene som e-learning, også i kombination med lærerstyrede timer. for eksempel i faget anatomi, hvor palpation af muskler og led foregår som praktisk undervisning, mens den teoretiske del af faget er tilrettelagt som e-learning.

Skolen er medlem af Dansk Behandlerforening, SundhedsRådet, Nordisk Brancheråd for Massage og Fascia Research Society.

Se bedømmelser på www.bedoemmelse.dk/massageskolen www.bedoemmelse.dk

Sidst opdateret 17/2-2010