MASSAGESKOLEN
v/ Gunna Højgaard

Sverkilstrupvejen 14
Torup
3390 Hundested

Telefon 411 410 77
gunna@massageskolen.dk

Blended learning

Sundhedsstyrelsen (SST) om blended learning – Og hvordan jeg gør det

Styrelse for Patientsikkerhed har i 2014 meddelt, at de fastholder bekendtgørelsen fra 2012 om registreringsberettiget behandleruddannelse og uddyber, at teorifag eventuelt kan læses uden at læreren er fysisk til stede, blot pensum og niveau er det samme som ved lærerstyret undervisning. Eksamen skal aflægges personligt.  I den praktiske del af hovedfaget massage skal alle timer være lærerstyret undervisning med tilstedeværelse. Skat forlanger bestået afsluttende eksamen (prøve) i alle fag, hvis uddannelsen sammenstykkes af kurser på forskellige skoler.

 

Hvordan fortolker jeg blended learning:

Du bliver godt forberedt til dit arbejde som massør, hvis du får tilstrækkelig undervisning. Derfor tilbyder jeg fjernundervisning, hvor du har kontakt med mig pr. e-mail eller telefon. Så hvis du ser mere på kvalitet og seriøsitet end på pris, er MASSAGESKOLEN stedet for dig.

Du kan læse samtidig med, at du passer din almindelige hverdag. Du får ”lærebogen” overført elektronisk og dertil en række opgaver, som du løser i det tempo, der passer dig.

Du henvender dig til mig undervejs, når du behøver hjælp eller en uddybende forklaring, og du kan tilkøbe en prøveeksamen, hvis du føler behov for det.

Niveauet, stoffet og eksamen er det samme som ved ren holdundervisning. Du aflægger afsluttende skriftlig eksamen hos mig i fagene massage, anatomi + fysiologi og sygdomslære med farmakologi. Du skal ligeledes til eksamen i de øvrige sundhedsfaglige fag, hvis du sammenstykker din uddannelse af kurser fra flere skoler og ønsker at blive godkendt til momsfritagelse.

Hvis du ønsker enetimer for at sætte nogle detaljer helt på plads, kan de tilkøbes.

Følgende fag tilbydes som e-learning:

Sygdomslære, anatomi, fysiologi, psykologi, orientering om andre alternaive behandlingsformer.
Klinikdrift/klinikvejledning kan fås som e-learning hos flere andre skoler og som lærerstyret undervisning hos Skolen for Kropsbehandling (kan anbefales).

Forlang aktuel prisliste.

Sidst opdateret 17/8-2012