MASSAGESKOLEN
v/ Gunna Højgaard

Sverkilstrupvejen 14
Torup
3390 Hundested

Telefon 411 410 77
gunna@massageskolen.dk

Gunna Højgaards Blog

Kun døde fisk flyder med strømmen

28. november 2012

Kun døde fisk flyder med strømmen

En klog mand, Helle Gotveds far, sagde en gang, at man skal tage sig i agt for at blive kastebold for tilfældige modestrømninger, men hele tiden kunne begrunde det, man gør.

Det er meget aktuelt i vores branche i dag, hvor mere eller mindre gennemarbejdede behandlingsmetoder dukker op hele tiden, og sikke besnærende “nydanske” navne, de har!

Den viden, som vi massører skal støtte os til, findes faktisk i dag. Fascia verdenskonferencerne bringer forskere og klinikere sammen til udveksling af observationer og resultater. Sidst mødtes vi i marts i år i Vancouver, Canada.


Billedet: Pause-møde ved Fascia III i Vancouver

En vigtig del af kurser, møder og konferencer er samtalerne i pauserne – Her skaber vi nyt netværk og jonglerer ideer og kritik. Jeg kan varmt anbefale disse internationale fora.

Også i vores egen kant af verden, i Norden og i Danmark, er der rig lejlighed til at mødes og blive klogere på det, vi arbejder med.

Jeg vil vove en diskret provokation: Hvis du behandler på samme måde i dag, som du gjorde for 5 år siden, så er du ved at sakke agterud!

Billedet: Fasciebehandlings-workshop ved konferencen i Vancouver