MASSAGESKOLEN
v/ Gunna Højgaard

Sverkilstrupvejen 14
Torup
3390 Hundested

Telefon 411 410 77
gunna@massageskolen.dk

Om skolen

MASSAGESKOLEN ved Gunna Højgaard er en af de ”gamle” skoler, en pioner i at udforme moderne fysiurgisk massage på dansk grund.

Efter virksomhedens start i 1976 har skolen uddannet instruktører i massage samt en mængde massører. Ergonomi – at massøren kan passe på sig selv – har en fremtrædende plads i skolens metode. Aktiviteterne har foregået både i København, i provinsen og i nabolandene. I 2018 flytter skolelederen til Torup i Nordvestsjælland, hvorfra fremtidige kurser vil blive administreret.

MASSAGESKOLEN er i forreste række i massørfagets kvalitetsløft. I dag er massage inkluderet i de fleste sundhedsordninger og -forsikringer. Vejen til en inspirerende og fagligt udfordrende arbejdsdag går gennem dygtiggørelse i fagets mange undersøgelsesmetoder og specialteknikker, så massøren ikke drukner i evindelige gentagelser.

Massøren skal have mindst 660 timers uddannelse i henhold til regler fra Styrelsen for Patientsikkerhed for at blive momsfritaget og RAB-registreret. Det er dette niveau, MASSAGESKOLEN opererer på.

Massageformen hviler på et humanistisk og naturvidenskabeligt grundlag, som vi deler med fysioterapi, kiropraktik og osteopati. Vores behandling er derfor ikke ”alternativ”, men komplementær. Det vil sige, at den supplerer sundhedsvæsenet.

Skolen uddanner på alle niveauer, fra begyndere til erfarne professionelle. Målet er at uddanne massører til at blive generalister, som bliver parate til at tilbyde det nyeste inden for fysiurgisk massagebehandling og kan dække alt lige fra sportsskader over museskader til behandling af stress-sammenbrud og graviditetsgener.

Skolens lærerstyrede undervisning foregår i lokaler forskellige steder i Danmark og nabolandene, ofte i samarbejde med massørorganisationer eller andre skoler.

Desuden tilbyder skolen alle teorifagene (undtagen klinikdrift) som fjernundervisning/e-learning, også med mulighed for tilkøb af  lærerstyrede timer. For eksempel i faget anatomi, hvor palpation af muskler og led kan foregå som praktisk undervisning, mens den teoretiske del af faget er tilrettelagt som e-learning.

Skolens uddannelse godkendes blandt andet af  Foreningen for Registrerede Fysiurgiske Massører (FRFM).

Medlemskaber: Fascia Research Society, samt i Foreningen Registrerede Fysiurgiske Massører (FRFM) som er repræsenteret i SundhedsRådet og Nordisk Brancheråd for Massage .

AKTUELT: Kurser i Torup. Desuden i København, Horsens og Aarhus:
Se startsiden.

Sidst opdateret 17/2-2010