MASSAGESKOLEN
v/ Gunna Højgaard

Sverkilstrupvejen 14
Torup
3390 Hundested

Telefon 411 410 77
gunna@massageskolen.dk

Gunna Højgaards Blog

Tilbud, godt for hvem? Deals og massage

30. april 2015

Tilbud, godt for hvem?

I april 2015 sendte jeg denne forespørgsel til kollegerne i mit distributionsnet. Jeg vedhæftede en annonce fra POLITIKENs bagside for en SPOT DEAL på massage. ½ time for 120 kr. Det slog mig, at massøren umuligt kan få noget ud af det! Samtidig giver den pris et helt forkert indtryk af, hvad en god massagebehandling er værd.

Kære kollega

Det bekymrer mig, at der stadig udbydes massage til dumpingpriser. Hvem tror du tjener på dette tilbud? POLITIKEN som står bag Spot Deal skal have deres procenter, hvor meget bliver der så tilbage til massøren? Ingen kan leve af at arbejde til den løn. Og hvor mange faste klienter tror DU der bliver tilbage efter sådan en kampagne?

Jeg har prøvet det for nogle år siden (Med Two For One), ikke den værste ordning, men ud af 2 års deltagelse fik jeg 2 genbestillinger. 2! Hvordan kunne vi stoppe dette ræs mod bunden? Jeg vil gerne kende din mening, så går jeg til pressen.

Venlig hilsen Gunna Højgaard MASSAGESKOLEN

Læs svarene her:  kollegerne mener