MASSAGESKOLEN
v/ Gunna Højgaard

Sverkilstrupvejen 14
Torup
3390 Hundested

Telefon 411 410 77
gunna@massageskolen.dk

Anbefalinger

Marts 2022
På vej hjem fra en ualmindelig dejlig og blid behandling af Gunna Højgaard, reflekterer jeg over letheden og bevægeligheden i problemområderne, som jeg føler i min krop lige nu. Havde netop under behandlingen spurgt Gunna til hendes teori om hvorfor jeg ofte føler mig mere stiv og øm efter en klassisk, dybdegående massage, som jeg jo altid har ment skulle kunne mærkes!

I dag har jeg erfaret at min krop reagerer negativt på ”hårdt mod hårdt”, men positivt på blid, kompetent behandling. Totaloplevelsen hos Gunna, hvor jeg blev nurset og puslet om, understøttet og løbende svøbt med varme klude og tæpper, har gjort sin virkning

De bedste hilsner

Lene Schmidt, Skoleleder

DDZ Herlev

Januar 2020

Det er den bedste creme! Tak for dig og din cremeproduktion.
Dorthe Kirkebække, Kirkebække Voice Clinic
Januar 2020, om Fagskrift:
Jeg fandt under ” kladde ” en mail jeg troede jeg havde sendt afsted.
Jeg ville med den sige, at det er et rigtig godt og lødigt læsetidskrift du har lavet til massører med god og relevant information. Jeg håber rigtig mange får glæde af artiklerne fra din hånd ! Glæder mig til det næste 🙂
Kærlig hilsen Irja
Januar 2020
Det har været en fornøjelse at få undervisning af dig de sidste 18 måneder. Du har åbnet en helt ny og spændende verden af nye greb og teknikker, hvor jeg har lært at massage er meget mere end klassiske massagegreb. Det har været ekstremt lærerigt, og der har været en god kombination af teori og praksis, hvor der har været god tid til at få de nye greb i hænderne. Netop øvelsen af de forskellige greb har jeg nydt godt af. Samtidig har du været rigtig god til at formidle din viden og lære fra dig på en inspirerende måde, så jeg bare har fat lyst til at lære endnu mere. Der er ingen tvivl om, at du brænder for at give din store viden fra dig, og det kan mærkes på undervisningen. De sidste 18 måneder er det bedste jeg har gjort for mig faglige udvikling.
Vh. Nicolai

2018

Tina fra Bergen skriver:

Hei igjen Gunna!

Hjertelig takk for responsen, det har fungert svært bra med suboccipitalt løft på pasienten. Hun responderete positivt og syntes det var godt. Jeg vil gjenta dette. Jeg benytter det nokså ofte. Den andre teknikken som også er helt suveren, er nedtrekk hæl, vet ikke hva du kaller den. Det er forskjellige opplevelser med den, men da spesielt en pasient med mye trøbbel med indre organer, doble sett nyrer, intoleranse m.m. Hun ligger litt opphøyd i rygg/nakke på benken og rullepute under motsatt kne, så drar jeg ned hæl som du viste oss og etter noen sekunder trekker hun et dypt pust og sier det åpner seg helt i luftveiene og skulle ønske det holdt seg slik bestandig. Varierende virkning fra høyre til venstre fot. Noen pasienter kjenner altså veldig forskjell og andre lite eller ingenting. Ellers veldig øm i muskulaturen, jeg har kunnet øye trykket gradvis, revmatiske plager også. Ortopediske såler.  En annen pasient med dropfot etter slag kjenner forskjell etter først time hos meg, da med fasciefrigjøring og massasje, aktiv badmintonspiller, så det er bare til å beundre mennersker med pågangsmot også. Med har du tips el råd til de to nevnte tar jeg gledelig imot.

Denne siste teknikken du tilfeldigvis viste oss i Bergen setter jeg og pasientene pris på og jeg forteller gledelig om deg og kurset til de. Skulle gjerne tatt en tur til København og lært mer av deg der, men hitill  får jeg bare fortsette å praktisere og kose meg på jobben.

Forresten må du gjerne sitere de linjene du nevne tidligere.

På forhånd tusen takk med ønsker om gode tider

Vennlig hilsen

Tina

 

26. november 2017

Beinta H., massør på Sandø, Færøerne:

“Fra jeg var ung, havde jeg en drøm om zoneterapi. Men de var det i vejen, at jeg skulle til Danmark for at tage uddannelsen, Kom så i lære i Sparekassen og fik arbejde her på øen efter endt uddannelse.

Men drømmen om en anden uddannelse, nu måske som fodplejer, blev mere aktuel, men stadigvæk var der det, at jeg skulle til Danmark for at lære det.

Så kom en annonce i avisen om et massagekursus, der skulle komme på Færøerne. Jeg kontaktede Daniel (som havde sat annoncen i), og så var jeg solgt .

Gunna Højgaard fra  Massageskolen var underviser, og med sig havde hun Daniel Zachariassen, som var fra Færøerne og havde taget uddannelsen hos Gunna.

Det blev til tre kurser. Så spurgte Gunna, om vi var interesseret i den fulde uddannelsen, og vi var 14  som sagde ja.

Vi har været så heldige, at Gunna forelskede sig i Færøerne fra første dag, og ville gerne rejse en weekend i måneden op for at undervise os.

Jeg har en lille klinik på Sandur(Sandø). Min bedste oplevelse er at kunne gøre en forskel, og hjælpe mine klienter. Og se, at det vi har lært er til gavn for andre.

Jeg er den eneste massør her på øen. Godt, at de ikke er nødt til, at tage til Torshavn for at få  behandling.

En læge kommer til mig for at få behandling. Og så er det godt at få den tilbagemelding, at den behandlign som jeg gav hjalp.

Lægerne som er her på øen henviser til mig.”

26. oktober 2017
Dejligt igen at møde dig til et spændende kursus om Lymfedrænage,  herovre i den jyske hovedstad.
Vi bliver altid begavet med din klare, velformulerede og vidende undervisning – hver gang! Som sagt kommer vi altid hjem med posen fuld af gode ideer til at udvide vidensbanken, både teoretisk og praktisk,  og kan bruge det direkte i behandlingerne.
Du havde sådan et dejligt overskud og med god humor og stor tålmodighed og du kan både give og lytte, og det er en stor og skøn gave du giver os ved at komme her over og dele din viden med os. Tak!
Sacha World

26. oktober 2017

Tak for sidst. Det var lærerigt. Jeg har lige øvet mig på min
mand, men der var nu ikke meget lymfe at komme efter..
Rita Bech Møller
26. oktober
Hej igen Gunna

Jeg har fået den mest positive feedback på min behandling med lymfedrænage. Min gamle mor fik, efter et fald,  en ny hofte. Hun har haft ødimatøse ben og et skinnebenssår der ikke heler så godt. Allerede efter første behandling mærkede hun stor forskel. Hun tissede en del døgnet efter og har næsten ikke ødemer mere….hvor var det godt du lærte mig MLD på kurset i lørdags….tak

Joan Bandsholm

22. oktober 2016 Kursus for FDFM i Aarhus, manuel lymfedrænage

“Selv tak for sidst😊

Det var et rigtig godt kursus og i dag vil jeg give min gamle mor en god omgang drænage….

Vh. Joan Bandsholm”

15/10 2016 Ofte får jeg undrende spørgsmål om hvordan jeg kan holde til at massere de mange timer det bliver til, især i højsæsonen i Løkken hvor jeg er på dagligt flere dage i træk, nogle dage 10 – 22 med få spise-pauser. Folk antager det må være hårdt og jeg får ondt. Det har jeg fået i min opstart for år tilbage, men efter flere gange at have suppleret med Gunnas undervisning er det intet problem mere. Når nogen spørger efter massage nær København, anbefaler jeg Gunna.

Ingrid Søndergaard Olsen , Byens Massør Løkken.

 

Marjorie Brook: Scar Tissue Release. Den 4-5. juni 2016 i København

Vært: MASSAGESKOLEN ved Gunna Højgaard

Marianne /Plusbbehandling)  skriver:

Et kursus om arvæv – nåh ja man kan vel altid lære et eller andet….

det var nok min tilgang til Marjories kursus.

Jeg skal da ellers nok love for, at her var valuta for pengene – en guldgrube af viden

om arvæv og behandlingen heraf. Specielt den ravage,

der foregår nede i kroppen under arret, og hele den psykiske del, der

følger arret resten af livet.

 

Hej Gunna,

Måske kan du huske, at jeg tog eksamen som fysiurgisk massør hos dig i 2011, det var mig der allerede var zoneterapeut og havde en kort massøruddannelse i forvejen.

Jeg skriver, fordi jeg ikke er sikker på, at jeg nogensinde fik sagt ordentlig tak! Den uddannelse jeg tog hos dig flyttede rigtig meget hos mig som behandler, og massage kom selvfølgelig til at fylde rigtig meget mere i min klinik i Hillerød. Jeg har været så utrolig glad for den faste grund, jeg fik under fødderne. Det satte mig i stand til at skabe rigtig gode resultater med mine klienter.

Siden tog mit liv en uventet drejning: Min mands arbejde gav os mulighed for to års udstationering i USA, så her er vi nu, godt i gang med andet år og i fuld trivsel. Jeg har det privilegie ikke at arbejde, eller rettere sagt ikke at have job, i disse to år. Jeg udnytter chancen til at lære mere, og så er det igen at jeg reflekterer over hvor godt dit uddannelsestilbud er!! Du er fremme i skoene, det må jeg sige, og jeg oplever at med den uddannelse i bagagen, så har jeg lært vigtige grundlæggende teknikker og teori lige til at bygge videre på. Du holder fanen meget højt.

Til september vender jeg hjem og genstarter min klinik i Hillerød, indtil da holder jeg mine færdigheder ved lige på især min mand og min yngste datter som er så venlige at stille bevægeapparatsproblemer til rådighed.

Jeg tænker, at du skal være rigtig stolt. Sikken et livsværk der udfolder sig der på anden sal i Studiestræde…. Selvom det sikkert indimellem er opad bakke, f.eks. når mange falder fra, som de gjorde på mit hold.

Endnu engang tak og mange varme hilsner her fra Princeton, New Jersey!

Kit Løvberg Madsen

21/11 2013

Jeg var elev paa dit massage hold efteraaret 1997. Du hjalp meg med oversettelse av mitt diplom i 2003, da jeg flyttet til Californien. Nu er jeg i ferd med aa starte utdannelse i Rolfing paa Rolf Institue of structural Integration i Boulder, Colorado.  Jeg har levert inn min soeknad, men de krever at jeg kan vise spesifiserte antall timer jeg har i anatomi, fysiologi, praktisk massasje trening og terapeutisk forhold (behandlerpsykologi) og etikk, see vedlegg, punkt 10 a .
Har du mulighet for aa skrive et dokument, en separat pdf fil, som viser at jeg har mottatt denne undervisningen, og spesifisere antall timer i hvert fag? Jeg har lagt ved mitt diplom, og det staar jo der at jeg har 224 timer praktisk, og 200 timer teori, men Rolf Institute vil ha detaljene.
Jeg er veldig glad i mitt arbeid som massoer, og er takknemlig for alt jeg laerte av deg, Gunna. Jeg tror blant annet at det fokus din undervisning hadde paa ergonomi er en av grunnene til at jeg har kunnet massere i 17 aar uten skader paa egen kropp! Men naa er jeg klar for aa utvide horisonten, og tror og haaper at Rolfing er den rette veien videre.
Jeg haaper alt er vel med deg og ditt arbeid!
Paa forhaand tusen tak!
Vennlig hilsen Hilde Pedersen O.
8/6 2015

Sidst opdateret 21/6-2016